• Kinderopvang Peuterwerk Vve Als Peuteropvang 8103 72Dpi

Peuterwerk (VVE) en peuteropvang

Bij Kwink kunnen peuters zowel voor peuterwerk (VVE) als peuteropvang als terecht.

Heeft uw zoon of dochter van het consultatiebureau een indicatie voor Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE) gekregen? Dan kunt u uw kind inschrijven voor peuterwerk van Kwink.

Maakt uw zoon of dochter geen gebruik van de dagopvang en wilt u uw kind goed voorbereid aan de basisschool laten beginnen? Dan kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor peuteropvang.


Gemeente Veenendaal geeft subsidie voor peuteropvang!

Goed nieuws! De gemeente Veenendaal kent weer subsidie toe voor peuteropvang (voorheen bekend als peuterspeelzaal). De beslissing van de gemeente is goed nieuws voor ouders met één gezinsinkomen die niet in aanmerking komen voor VVE (voor- en vroegschoolse educatie) of kinderopvangtoeslag.

Bij Kwink Kinderopvang kunnen peuters door deze regeling vanaf 21 augustus 2017 volop terecht bij een van onze 10 peuterlocaties in Veenendaal. Er zit er vast ook een bij u in de buurt!


Regeling en prijs

Door deze subsidie kunnen peuters tussen de 2 en 4 jaar gedurende 40 weken per jaar 2 vaste dagdelen van 3 uur per week zich bij ons ontwikkelen in een veilige en uitdagende omgeving.

De ouderbijdrage binnen deze nieuwe regeling is 45,50 euro per maand. Wij factureren dit bedrag 11 maanden per jaar. Dat komt neer op 2,08 euro per uur.

Om in aanmerking te komen wordt bij inschrijving gevraagd naar een inkomensverklaring.


Locaties en inschrijving

Voor adressen bij u in de buurt, gaat u naar het tabblad Locaties. Via uw postcode ziet u de dichtstbijzijnde peuterlocatie. Op de locatiepagina vindt u informatie over onder andere de dagdelen, de openingstijden en kunt u een rondleiding aanvragen. De rode button met ‘Peuter’ staat voor locaties die peuteropvang aanbieden.

Uw zoon of dochter aanmelden voor peuteropvang? Ga dan naar de pagina Inschrijven en klik op de button ‘Inschrijven dagopvang, peuteropvang en bso'. Vul dan bij het opmerkingenveld in dat het gaat om peuteropvang.


Welkomstactie

Omdat wij u en uw peuter graag bij ons willen verwelkomen, bieden wij een speciale welkomstactie: de eerste maand ontvangt u van ons kosteloos op proef. Daarnaast betaalt u geen inschrijvingskosten. De actie loopt tot 31 december 2017 en geldt per nieuw geplaatst kind.


Vragen

Wilt u meer informatie, een rondleiding of uw kind direct aanmelden? Bel ons op 0318 - 51 80 36 of kijk verder op onze website. Mailen mag ook via plaatsingen@kwink.nl.

Wij ontmoeten u en uw peuter graag!