• Kinderopvang Peuterwerk Vve Als Peuteropvang 8103 72Dpi

Peuteropvang

Vindt u het belangrijk dat uw kind goed voorbereid aan de basisschool begint? En is uw kind 2 jaar of ouder? Maak dan gebruik van de peuteropvang van Kwink Kinderopvang. Wij bieden uw zoon of dochter twee dagdelen per week een programma waarbij spelenderwijs leren centraal staat. Vanzelfsprekend in een veilige en vertrouwde omgeving.


Ontwikkelingsgericht

Bij onze peuteropvang werken we ontwikkelingsgericht met de Voor- en Vroegschoolse Educatie methode Uk & Puk. Binnen aansprekende thema’s als Dit ben ik!, Eet smakelijk! en Ik en mijn familie doen we leuke, uitdagende én leerzame activiteiten. Samen met leeftijdsgenootjes en pop Puk leert uw kind spelenderwijs nieuwe woorden, tellen én ontwikkelt hij of zij zich op motorisch en sociaal vlak. Bij locaties met een christelijke identiteit maken we gebruik van het pedagogisch programma LEEF! met christelijke thema’s.


Respect voor elkaar, op je beurt wachten, samen delen én plezier maken met vriendjes; ook dit komt allemaal aan bod bij de peuteropvang van Kwink. Uw kind ontwikkelt zich spelenderwijs en kan de overstap naar de basisschool makkelijk maken.

Professionele begeleiding

Bij de peuteropvang van Kwink werken professionele pedagogisch medewerkers en een pedagogisch adviseur. Onze medewerkers, onder wie een persoonlijke mentor van uw zoon of dochter, volgen de ontwikkeling van uw kind op de voet.

Dagdelen

Het programma van de peuteropvang wordt twee dagdelen per week aangeboden, 40 weken per jaar. Een dagdeel duurt drie uur en u kunt een vaste combinatie van twee dagdelen afnemen.

Locaties en openingstijden

Voor onze peuteropvang kunt u op een zestal locaties van Kwink in de gemeente Veenendaal terecht. De peuteropvang is ’s ochtends geopend van 8.30 tot 11.30 uur en (indien van toepassing) ’s middags van 13.00 tot 16.00 uur.


Bumba, De Fuikenweide 1, 3901 KD
- Op dinsdagochtend en vrijdagochtend.

Olleke Bolleke, Nijhoflaan 11, 3906 EV
- Op maandagochtend en woensdagochtend.

De Speelhoek, Oudeveen 230, 3905 VZ
- Op dinsdagochtend en vrijdagochtend.

De Kameleon, Verlengde Spoorlaan 2, 3904 MB
- Op maandagochtend en woensdagochtend & dinsdagochtend en vrijdagochtend.

Speel-Kwartier, Ruiterijweg 1, 3902 JA
- Op maandagochtend en donderdagmiddag reguliere peuteropvang.
- Op maandagmiddag en donderdagmorgen peuteropvang met een specifiek christelijk karakter.

De Vuurvliegjes: basisschool de Vuurvlinder, Stormzwaluw 25, 3905 RS
- Op dinsdagochtend en donderdagochtend.


Inschrijven?

Uw zoon of dochter aanmelden voor peuteropvang? Ga dan naar de pagina Inschrijven en klik op de button 'Inschrijven dagopvang en bso'. Gelieve in het opmerkingenveld aan te geven dat u uw zoon of dochter aanmeldt voor peuteropvang.  

Kosten

Volgens de wet betalen ouders, werkgevers en de overheid samen de kosten voor kinderopvang, waar ook peuteropvang onder valt. Dat betekent dat u mogelijk een inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslag ontvangt van de Belastingdienst en zelf een deel in de kosten bijdraagt.

Peuterwerk

Heeft uw zoon of dochter een VVE-indicatie gekregen? Meer informatie over Peuterwerk vindt u ook op onze site.