Zet jouw talent in.

Werken bij Kwink Kinderopvang zorgt ervoor dat je direct of indirect een belangrijk deel uitmaakt in het leven van kinderen. Met jouw bijdrage geef je kinderen niet alleen een leuke dag, je helpt hen ook zichzelf te ontwikkelen en talenten te ontdekken. Met vestigingen in Veenendaal en Leersum, veel samenwerkingspartners en als onderdeel van Wij zijn JONG, kun jij je ambities waarmaken!

Bekijk onze vacatures


Meet & Greet

Heb jij passie voor kinderen en wil je iedere dag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen? Beschik jij over de juiste diploma’s en 3F taalniveau en wil je meer weten over jouw mogelijkheden binnen onze organisatie? Kom dan naar onze Meet & Greet op woensdag 11 september 2019! 

Lees verder of meld je direct aan


Over Wij zijn JONG

Wij zijn onderdeel van Wij zijn JONG, een landelijke organisatie voor de verrijking van jeugdontwikkeling. Binnen deze organisatie vallen diverse divisies, zowel op gebied van kinderopvang als bedrijfskundige en pedagogische expertise. We werken samen, leren van elkaar en versterken elkaar. Dit zorgt ervoor dat we wezenlijk iets betekenen in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 21 jaar én dat er ruimte is voor jouw ambitie!


Stage

Bekijk de stagemogelijkheden binnen Wij zijn JONG.