SBB.png?mtime=20160819135851Kwink is een door SBB, Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven, erkend leerbedrijf. Jaarlijks mogen wij ongeveer 50 stagiairs van harte welkom heten op onze Kwink-locaties. Wij werken nauw samen met de mbo-opleidingen Pedagogisch Werk niveau 3 en 4.

Zoek je een stage of BPV-plaats (beroepspraktijkvorming) in het kader van je beroepsopleiding (mbo)? Mail ons dan je motivatiebrief en curriculum vitae. Vermeld in je motivatie in ieder geval voor welke opleiding je een stage zoekt en op welke dagen je beschikbaar bent. Wij bekijken dan de mogelijkheden voor een passende stage binnen onze organisatie en informeren je zo spoedig mogelijk.

Binnen Kwink zijn er enkele stageplaatsen voor studenten van de hbo-opleidingen Pedagogisch Management Kinderopvang (PMK) en Pedagogiek. Eerstejaars studenten kunnen hun stage-aanvraag indienen door een motivatiebrief en curriculum vitae naar ons te mailen. Ouderejaars PMK- en Pedagogiek-studenten kunnen gericht solliciteren naar een stage binnen Kwink, naar aanleiding van een geplaatste vacature op deze pagina. Indien hier geen vacatures vermeld zijn, zijn deze op dit moment niet beschikbaar.

Voor een snuffelstage (vmbo) of een maatschappelijke stage (havo/vwo) kun je rechtstreeks contact opnemen met de locatiemanager van een Kwink-locatie bij jou in de buurt. De manager bekijkt of het mogelijk is om een dag of een aantal dagen mee te lopen op de vestiging.

Kwink biedt geen BBL-plaatsen (beroepsbegeleidende leerweg). Solliciteren hiervoor is dus niet mogelijk. Bedankt voor je interesse.