LEUKE GAMES EN APPS VOOR KINDEREN

Op deze pagina vindt u leuke games en apps (applicaties) die door Kwink zijn geselecteerd.

LEGO JUNIORS

LEGO, wie heeft er vroeger niet mee gespeeld? Ook hun gratis apps zijn de moeite waard wanneer je je vloer eens vrij wilt houden van de steentjes... Een van de leuke apps van LEGO is: LEGO Juniors Creëer en Vertrek. In deze app kunnen kinderen van 4 tot 7 jaar hun verbeelding gebruiken om hun eigen voertuigen en minifiguren te creëren. Klik hier voor meer informatie.

Voor de iets kleinere kindjes komt LEGO DUPLO natuurlijk ook met leuke, gratis apps. Bijvoorbeeld LEGO DUPLO Ice Cream, waarmee je kleuter het begrip vriendschap onder de knie krijgt. Daarnaast zit de set boordevol ideetjes om activiteiten van volwassenen op een creatieve manier na te bootsen.  Je vindt alle LEGO DUPLO apps hier.


KNIKKEREN IN DE WINTER

De winter is niet het meest ideale seizoen om te knikkeren, maar ook daar is een app voor! Marble Mixer is een knikkerapp met drie verschillende knikkerpotjes en uitdagingen. Je kunt de app spelen met één tot vier spelers en deze is te downloaden op iPad en Android. Veel knikkerplezier!

Ipad versie: https://itunes.apple.com/nl/app/marble-mixer-for-i...

Android versie: https://play.google.com/store/apps/details?id=com....


PIMPAMPET

Noem alle dieren met een N. Of alle kledingstukken met een D. Pimpampet, wie kent het niet van vroeger? Dit spelletje dat goed voor de taalontwikkeling is, is nu ook in app-vorm te spelen. Leuk voor op de bank, of onderweg! Klik hier voor meer informatie.