• header1 campus foto001 1022 72dpi

Tarieven peuteropvang en peuterwerk

Kwink Kinderopvang biedt peuteropvang: speciale groepen voor peuters op een kinderdagverblijf. Voor deze vorm van peuteropvang kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.
Luiers, eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.

Peuteropvang 40 weken
Uw peuter is twee vastgestelde dagdelen per week welkom. Elk dagdeel is 3 uur. De bruto kosten per maand zijn € 157,20, het bruto uurtarief is € 7,96.

Als u aan de voorwaarden voldoet, kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen voor de peuteropvang. Kinderopvangtoeslag is de tegemoetkoming van de overheid in de kosten voor de kinderopvang. Het bedrag dat u uiteindelijk betaalt, is daardoor lager dan de maandprijs zoals vermeld.
De overheid heeft een aantal voorwaarden opgesteld waaraan ouders moeten voldoen om kinderopvangtoeslag te ontvangen. Welke voorwaarden dat zijn en of u hieraan voldoet ziet u op deze pagina van Belastingdienst| Toeslagen.

Peuterwerk met VVE-indicatie
Kwink Kinderopvang biedt peuterwerk met VVE op vijf locaties in Veenendaal: Bumba, Haasje Wip, Sesamstraat, Peutergeut en ’t Speel-Kwartier. Voor deze vorm van peuterwerk krijgt u subsidie van de gemeente Veenendaal. Hiernaast wordt er een vaste ouderbijdrage gevraagd. Bij het peuterwerk met VVE-indicatie neemt u zelf de luiers en het eten en drinken mee naar de locatie.