• header1 campus foto001 1022 72dpi

Regulier peuterwerk en VVE-peuterwerk

Bij Kwink kunnen peuters in Veenendaal terecht voor regulier peuterwerk en voor VVE-peuterwerk. 

Maakt uw zoon of dochter geen gebruik van de dagopvang en wilt u uw kind goed voorbereid aan de basisschool laten beginnen? Dan kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor het reguliere peuterwerk.

Heeft uw zoon of dochter van het CJG een indicatie voor Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE) gekregen? Dan kunt u uw kind inschrijven voor het VVE-peuterwerk van Kwink.


Kosten en locaties 

Wat de kosten zijn en waar u terechtkunt voor peuterwerk, is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de ouders of het kind. In onderstaand overzicht vindt u de drie mogelijkheden: regulier peuterwerk met kinderopvangtoeslag, regulier peuterwerk gesubsidieerd en VVE-peuterwerk.

Wanneer u uw kind aanmeldt voor regulier peuterwerk kan uw zoon of dochter zowel geplaatst worden op een locatie die regulier peuterwerk aanbiedt als een locatie waarop VVE-peuterwerk aangeboden wordt.


- REGULIER PEUTERWERK MET KINDEROPVANGTOESLAG (2 - 4 jaar)
Voor ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag, bijvoorbeeld wanneer beiden werken of één ouder werkt en één ouder studeert. Over de brutokosten kan er toeslag aangevraagd worden bij de Belastingdienst. Op de website van de Belastingdienst is ook meer informatie te vinden over de voorwaarden.

DagdelenLocatiesKosten per maand
6 uur per week, 2 dagdelen van 3 uur, 40 weken per jaar
Bumba, De Schakel, De Vuurvliegjes, Haasje Wip, Kameleon,  Olleke Bolleke, Peutergeut, Sesamstraat, ’t Kleine Erf, ’t Speel-kwartier* € 181,30 (bruto per maand, het uurtarief is € 8,31)- REGULIER PEUTERWERK GESUBSIDIEERD
 (2 - 4 jaar)
Wanneer ouders geen recht hebben op kinderopvangtoeslag biedt de gemeente Veenendaal Kwink subsidie. Op de website van de Belastingdienst leest u of u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

DagdelenLocatiesKosten per maand
6 uur per week, 
2 dagdelen van 3 uur,
40 weken per jaar
Bumba, De Schakel, De Vuurvliegjes, 
Haasje Wip, Kameleon, Olleke Bolleke, Peutergeut,
Sesamstraat, ’t Kleine Erf, ’t Speel-kwartier*
€ 45,50

*Bij ’t Speel-kwartier kunnen kinderen zo gewenst geplaatst worden in een groep met christelijke identiteit.- VVE-PEUTERWERK
 (2 jaar en 3 maanden - 4 jaar)
Wanneer uw kind een VVE-indicatie heeft gekregen van het CJG.

DagdelenLocatiesKosten per maand
10 uur per week,
3 dagdelen van
3 uur en 20 minuten,
40 weken per jaar
Bumba, Haasje Wip, Kameleon, Peutergeut,
Sesamstraat, ’t Speel-kwartier
€ 12,50