Kinderopvang.

0 tot 13 jaar

Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. En daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak. Door een warme sfeer te creëren, met volop persoonlijke aandacht. En minstens zo belangrijk: door uit te gaan van wat kinderen zelf kunnen, hoe klein ze ook zijn. We geven jouw kind de ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen. Een keer te vallen en weer op te staan. Samen te lachen. En vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daar beter van wordt.

 

Soorten kinderopvang.
Wij hebben alle opvangvormen in huis: 

Dagopvang (0 – 4 jaar)
Peuterwerk (2 – 4 jaar)
Buitenschoolse opvang  (4 – 13 jaar, voor en na schooltijd)
Flexibele opvang (0 - 13 jaar, alleen voor ouders met lopend contract)
Extra opvang (0 – 13 jaar)

Waar.
Met meerdere vestigingen in Veenendaal en Leersum, zijn wij altijd dichtbij. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Vind jouw vestiging.   Direct inschrijven.

Meer weten?
Voor persoonlijk advies bel je met 0318 - 518036. Alvast berekenen wat onze kinderopvang kost? Je weet het binnen twee minuten met de rekentool.

 

Tot snel?

Leuk dat je ons gevonden hebt! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een vestiging. Wil je eerst berekenen wat onze kinderopvang kost? Bekijk onze producten en tarieven of bereken het snel met onze rekentool! Voor persoonlijk advies bel je met 0318 - 518036.