VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een vraag? Hieronder staan de meest gestelde vragen aan Kwink Kinderopvang. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met één van onze klantadviseurs via plaatsingen@kwink.nl of telefonisch via 0318 - 518036.

RUILMOGELIJKHEDEN

Wilt u vanwege vakantie of andere omstandigheden een vaste opvangdag van uw kind ruilen, dan kan dit. Valt uw vaste opvangdag op een nationale feestdag, dan kunt u deze ook op een ander moment inzetten. Deze ruilpunten hebben een geldigheid van een jaar. Ruilpunten die ontstaan doordat u uw kind op een vaste dag afmeldt, hebben een geldigheid van 3 maanden. Flexibele opvang, incidentele opvang, peuterwerk en op-plusuren komen hiervoor niet in aanmerken Meer over onze ruilservice leest u op de pagina Flexibel ruilen.

AANMELDEN EN OPZEGGEN

Op de pagina Inschrijven vindt u de verschillende inschrijfformulieren. Heeft u een vraag hierover? De afdeling Klantadvies is bereikbaar op 0318 - 518036 en staat u graag te woord. 

Opzeggen is mogelijk per willekeurige datum met een opzegtermijn van één maand. Opzeggen doet u schriftelijk. Een verzoek tot (gedeeltelijke) opzegging van de plaatsing kunt u indienen via het Ouderportaal. Uw verzoek verzoek kunt u ook sturen naar

Afdeling Klantadvies
Postbus 5367
6802 EJ Arnhem

of mailen naar plaatsingen@kwink.nl.


PEUTERWERK

Voor het peuterwerk kunt u kinderopvangtoeslag krijgen. Om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Op de website van de Belastingdienst leest u of u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Wanneer ouders geen recht hebben op kinderopvangtoeslag biedt de gemeente Veenendaal Kwink subsidie en betaalt u een vast bedrag per maand.

Maakt uw kind gebruik van het peuterwerk met VVE-indicatie? Ook dan betaalt u een vast bedrag per maand.

Kijk voor meer informatie op de pagina Peuterwerk.