Buitenschoolse opvang (bso).

Vanaf 4 jaar.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Extra belangrijk dus om ze ook buiten school een leuke tijd te bieden. Met ruimte om te ontdekken wat ze dan precies leuk vinden en waar hun talent ligt. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we een kind kunnen geven. Door ze uit te dagen op hun eigen niveau en ze inspraak te geven. Met een luisterend oor en de ruimte om vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daarvan groeit.

 

Wat wil jij doen?
Die vraag stellen wij je kind regelmatig. De tijd buiten school is tenslotte vrije tijd: kinderen beslissen zelf wat ze willen doen. En daarin geven wij ze een ruime keuze. We zijn er voor een goed gesprek, of voor het zetten van een kopje thee terwijl jouw kind een goed boek leest, een spelletje doet of huiswerk maakt. Daarnaast bieden we leuke activiteiten aan. Van workshops graffiti tot creatieve uitspattingen en van koken tot dans. Zowel binnen als buiten stimuleren wij jouw kind om talenten te ontdekken.

Buiten school en tijdens vakanties.
Tijdens vakantieweken en studiedagen zijn we er natuurlijk ook voor jouw kind. Vakantie zou geen vakantie zijn zonder extra veel superleuke activiteiten. Laat ze dus vooral niet hun beste kleren aantrekken en houd rekening met een waterval van verhalen zodra ze thuis zijn!

Op schooldagen (nationale feestdagen en weekenden uitgezonderd) bieden wij naschoolse en voorschoolse opvang. 

Wat neem je mee?
Daar kunnen we kort over zijn: wij zorgen voor eten, drinken en een snack. Wel zo handig!

Wil je het hele jaar verzekerd zijn van opvang? Dan kies je voor het 52 weken arrangement: ons meest complete contract! Handig, want dan hoef je niet elke vakantie opvang te regelen. Altijd kunnen rekenen op je vaste opvang voelt prettig en vertrouwd, voor jou én voor je kind!

Is dagopvang voor je kind alleen nodig tijdens schoolweken? Dan kun je bij ons ook kiezen voor het 40 weken arrangement. Zo ben jij verzekerd van vaste opvang tijdens schoolweken en heb je alle vrijheid om de opvang van je kind tijdens vakantieperiodes op een andere manier in te vullen.

Handige informatie: 

Kinderopvangtoeslag

Tot snel?

Leuk dat je ons gevonden hebt! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een locatie. Wil je eerst berekenen wat onze kinderopvang kost? Bekijk onze producten en tarieven of bereken het snel met onze rekentool! Voor persoonlijk advies bel je met 0318 - 518036.