Peuterwerk.

2 tot 4 jaar.

Door te ontdekken zijn kinderen actief bezig met hun ontwikkeling. Vooral peuters trekken er graag op uit om de wereld beter te leren kennen. Daarom prikkelen we hun natuurlijke nieuwsgierigheid, in een leerrijke omgeving met uitdagende activiteiten. Zodat ze ontdekken wat ze leuk vinden en wat hun talent is. Ze krijgen de ruimte om te proberen, te klauteren en te klimmen en initiatief te nemen. Een keer te vallen en weer op te staan en vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Kinderen die het op eigen wijze doen, daar houden we van!

 

Spelen én heel veel leren.
Wij stimuleren de ontwikkeling van jouw kind met VVE-methoden, specifiek gericht op de ontwikkelingsfase van peuters. Met thema’s als Dit ben ik!, Eet smakelijk!, en Ik en mijn familie, die aansluiten bij wat zij interessant vinden, werken we aan hun sociale vaardigheden, taal- en rekenontwikkeling en motoriek. Bij vestigingen met een christelijke identiteit maken we gebruik van het pedagogisch programma LEEF! met christelijke thema’s. Onze methoden stemmen we af met de basisschool waarmee we samenwerken. Zo geef je je kind een goede start op de basisschool.

Wanneer?
Peuters komen tijdens schoolweken twee ochtenden of middagen naar het peuterwerk. In de schoolvakanties zijn de peuters dus ook vrij. De dagdelen waarop wij peuterwerk aanbieden verschillen. Je leest hier meer over op de pagina van jouw vestiging.
Ook een VVE-indicatie kan invloed hebben op het aantal uur peuterwerk dat je kunt afnemen. Kinderen met een VVE-indicatie komen vanaf 2,5 jaar in aanmerking voor subsidie. Lees hier meer over op de tarievenpagina van peuterwerk

Wat neem je mee?
Wij zorgen voor fruit, drinken en luiers zolang dit nodig is. Zo heb jij je handen vrij om de favoriete knuffel van jouw kind mee te brengen. Oh, en neem vooral een setje schone kleren mee. Liefst niet de beste outfits, want wij gaan op ontdekking!

Handige informatie: 

Kinderopvangtoeslag

Tot snel?

Leuk dat je ons gevonden hebt! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op een vestiging. Wil je eerst berekenen wat onze kinderopvang kost? Bekijk onze producten en tarieven of bereken het snel met onze rekentool! Voor persoonlijk advies bel je met 0318 - 518036.