Veelgestelde vragen.

Heb je een vraag? Hieronder staan de meest gestelde vragen aan Kwink. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met één van onze klantadviseurs via plaatsingen@kwink.nl of telefonisch via 0318 - 518036.

Welke ruilmogelijkheden zijn er? 
Soms gebeurt het dat je kind niet aanwezig is op een vaste opvangdag, bijvoorbeeld vanwege vakantie of andere omstandigheden. Deze dag kun je proberen te ruilen met een andere dag. Hoe dit werkt, lees je hier.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?
Op de pagina Inschrijven vindt u de verschillende inschrijfformulieren. Heeft u een vraag hierover? De afdeling Klantadvies is bereikbaar op 0318 - 518036 en staat u graag te woord. 

Hoe kan ik de kinderopvang opzeggen?
Opzeggen is mogelijk per willekeurige datum met een opzegtermijn van één maand. Opzeggen doet u schriftelijk. Een verzoek tot (gedeeltelijke) opzegging van de plaatsing kunt u indienen via het Ouderportaal. Uw verzoek verzoek kunt u ook sturen naar:

Afdeling Klantadvies
Postbus 5367
6802 EJ Arnhem

of mailen naar plaatsingen@kwink.nl.

Kan ik kinderopvangtoeslag krijgen voor het peuterwerk?
Voor het peuterwerk kun je kinderopvangtoeslag krijgen. Om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Op de website van de Belastingdienst lees je of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

Wanneer ouders geen recht hebben op kinderopvangtoeslag biedt de gemeente Veenendaal Kwink subsidie en betaal je een vast bedrag per maand dat afhankelijk is van jouw inkomen.

Maakt je kind gebruik van het peuterwerk met een VVE indicatie? Dan bepaal je eerst of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Op de website van de belastingdienst lees je wanneer je recht op kinderopvangtoeslag. 

Voldoe je aan deze voorwaarden dan factureren wij je 8 uur waarvoor jij vervolgens kinderopvangtoeslag aan kunt vragen. De volgende 8 uur zijn gratis. 

Kijk voor meer informatie op de pagina Peuterwerk.

Alle informatie omtrent het coronavirus vind je op kwink.nl/corona.