Buitenschoolse opvang (bso).

Vanaf 4 jaar.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Extra belangrijk dus om ze ook buiten school een leuke tijd te bieden. Met ruimte om te ontdekken wat ze dan precies leuk vinden en waar hun talent ligt. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we een kind kunnen geven. Door ze uit te dagen op hun eigen niveau en ze inspraak te geven. Met een luisterend oor en de ruimte om vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daarvan groeit.


 Opvoeden doen we samen met ouders én in nauwe samenwerking met de basisschool.

 In een rijke uitdagende omgeving met een gevarieerd aanbod van verrassende activiteiten die je thuis niet kunt doen.

 Met ruimte voor initiatief,
waarbij jouw kind de kans krijgt om zichzelf te zijn en samen van elkaar te leren. 

 Altijd in dialoog. Ieder kind heeft een eigen mentor en is voor ouders het vaste aanspreekpunt.

Met ruim 10 vestigingen voor kinderopvang en een activiteitenaanbod in Veenendaal, zijn we altijd dichtbij.

Bekijk onze vestigingen

"Alles gaat naar tevredenheid op de bso. Mijn kind kan daar lekker zichzelf zijn en ook ontprikkelen na schooltijd als dat nodig is."

Wat kost onze buitenschoolse opvang?

De kosten van buitenschoolse opvang zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie en je persoonlijke wensen. Met onze rekentool bereken je eenvoudig en snel de maandelijkse kosten.

52 weken

40 schoolweken
12 vakantieweken

€ 9,16 per uur

MEEST GEKOZEN

40 weken

40 schoolweken

€ 10,71 per uur

Bovenstaande tarieven zijn geldig van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024.

  • De rijksnorm voor buitenschoolse opvang is € 9,12 per uur. Dit is het bedrag waarmee de kinderopvangtoeslag van de Dienst Toeslagen wordt berekend.
  • Extra opvang is mogelijk, maar afhankelijk van de personeelsplanning en de bestaande wet- en regelgeving. Je betaalt hiervoor het tarief behorend bij je contract.
  • Sommige vestigingen bieden voorschoolse opvang aan. In sommige gevallen is dit alleen af te nemen in combinatie met naschoolse opvang.
  • De standaard tijden voor voorschoolse opvang zijn van 07.30 uur tot begintijd school en de naschoolse opvang van einde schooltijd tot 18.30 uur.
  • Op sommige vestigingen zijn vervroegde of verlengde openingstijden mogelijk. Dit is alleen mogelijk bij voldoende kinderen en hier zal een apart contract voor moeten worden afgesloten.
  • Wij bieden een ophaalservice van en naar de samenwerkende basisschool. Per vestiging kan dit verschillen, meestal lopend of met de (bak)fiets. Soms met de (eigen) taxibus.
  • Op schoolvrije dagen kun je extra opvang afnemen bij voldoende aanvraag van ouders en beschikbaarheid van medewerkers. Op contractdagen betaal je alleen extra voor de periode van 07.30 uur tot de normale eindtijd van school.
  • Voor de twaalf schoolvakantieweken sluiten wij aan bij de officiële vakantieweken van de Rijksoverheid regio Zuid. In vakanties kunnen groepen samengevoegd worden en kan de opvang op andere vestigingen plaatsvinden.
  • Jouw kind komt bij een 40-wekenarrangement alleen tijdens schoolweken naar de bso.

Ik-heb-een-vraag-in-blob.png


Wil je een kijkje komen nemen?

Dat lijkt ons hartstikke leuk! Kom gerust eens kennis maken en rondkijken bij ons op de groep. In ons vestigingenoverzicht vind je altijd een vestiging bij jou in de buurt. Of vraag hier direct een rondleiding aan.

Rondleiding aanvragen


Persoonlijk advies

Wil jij graag advies over welke vestiging het beste aansluit bij jouw wensen? Of waar jouw kind ook op korte termijn terecht kan? Neem dan contact op met onze klantadviseurs. Zij kunnen met jou meekijken en op basis van jouw wensen kijken welke vestiging het beste bij jou en jouw kind past.

Neem contact op