Maak.

Domein Maak draait volledig om creatief bezig zijn. Door dit domein laten we kinderen kennismaken met verschillende creatieve disciplines, zoals: kunst, theater, muziek en dans. We stimuleren hen om met hun handen of lijf bezig te zijn en dingen te creëren. Dit draagt bij aan de creatieve ontwikkeling en expressie van kinderen.

Creatief bezig zijn is heel waardevol
Door acteren, dans en muziek en creatief bezig zijn leren kinderen zich uiten op een manier die bij hen past. Zo ontdekken ze activiteiten waar zij blij van worden en goed in zijn. Dat vergroot hun zelfvertrouwen. Maar creatief bezig zijn heeft ook een positief effect op de ontwikkeling van hun motoriek en vindingrijkheid.

We bieden unieke ervaringen
Bij Kwink bieden we kinderen uiteenlopende activiteiten en workshops aan waar ze anders niet zo snel mee in aanraking komen. Denk aan: een theaterdag, gitaarles of DJ-workshop. Maar ook knutselen met verschillende soorten materialen. Of wat dacht je van een circusdag? Super, tof! Zo ontdekken ze misschien wel een nieuwe hobby, passie of het inspireert hen om later een bepaalde beroepskeuze te maken.

Klaar voor de toekomst
Wij zetten ons in voor kinderen. Met onze diensten en ons activiteitenaanbod verrijken en faciliteren we hun ontwikkeling. Zodat zij kunnen opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Nu en in de toekomst. Door het domein Maak leren we kinderen om zich te uiten en dragen we bij aan hun creatieve ontwikkeling, expressie en vindingrijkheid.

KO_524520_Iconen_activiteiten_def_Maak.png