• header1 campus foto001 1022 72dpi

Peuterwerk

Vindt u het belangrijk dat uw peuter zich spelenderwijs ontwikkelt? Wilt u uw kind een goede start geven op de basisschool? Of heeft uw kind van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) een indicatie voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) gekregen? Wij heten uw zoon of dochter graag van harte welkom bij het peuterwerk van Kwink in Veenendaal.

Kosten en locaties 

Wat de kosten zijn en waar u terechtkunt voor peuterwerk, is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de ouders of het kind. In onderstaand overzicht vindt u de drie mogelijkheden: peuterwerk met kinderopvangtoeslag, peuterwerk met gemeentelijke subsidie en peuterwerk met VVE-indicatie.


- PEUTERWERK MET KINDEROPVANGTOESLAG (2 - 4 jaar)
Voor ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag, bijvoorbeeld wanneer beiden werken of één ouder werkt en één ouder studeert. Over de brutokosten kan er toeslag aangevraagd worden bij de Belastingdienst. Op de website van de Belastingdienst is ook meer informatie te vinden over de voorwaarden.

DagdelenLocatiesKosten per maand
6 uur per week, 2 dagdelen van 3 uur, 40 weken per jaar
Bumba, De Schakel, De Vuurvliegjes, Haasje Wip, Kameleon,  Olleke Bolleke, Peutergeut, Sesamstraat, ’t Kleine Erf, ’t Speel-kwartier* € 181,30 (bruto per maand, het uurtarief is € 8,31)- PEUTERWERK MET GEMEENTELIJKE SUBSIDIE
 (2 - 4 jaar)
Wanneer ouders geen recht hebben op kinderopvangtoeslag biedt de gemeente Veenendaal Kwink subsidie. Op de website van de Belastingdienst leest u of u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

DagdelenLocatiesKosten per maand
6 uur per week, 
2 dagdelen van 3 uur,
40 weken per jaar
Bumba, De Schakel, De Vuurvliegjes, 
Haasje Wip, Kameleon, Olleke Bolleke, Peutergeut,
Sesamstraat, ’t Kleine Erf, ’t Speel-kwartier*
€ 45,50

*Bij ’t Speel-kwartier kunnen kinderen zo gewenst geplaatst worden in een groep met christelijke identiteit.- PEUTERWERK MET VVE-INDICATIE
 (2 jaar en 3 maanden - 4 jaar)
Wanneer uw kind een VVE-indicatie heeft gekregen van het CJG.

DagdelenLocatiesKosten per maand
10 uur per week,
3 dagdelen van
3 uur en 20 minuten,
40 weken per jaar
Bumba, Haasje Wip, Kameleon, Peutergeut,
Sesamstraat, ’t Speel-kwartier
€ 12,50